AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup sarılmak

Kahve falında koşup sarılmak

Kahve falında koşup sarılmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşup sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Kahve falında koşup sarılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşu yapmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında koşucu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşu yarışı yaptığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak mal ve para biriktireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşuşturma görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında koşup yetişememek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında koşu yarışında olmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir