AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşu kazanmak

Kahve falında koşu kazanmak

Kahve falında koşu kazanmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşu kazanmak gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Kahve falında koşu kazanmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında koşu yarışında olmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşu bandında koşmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında koşup ilerleyememek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalettir.

Kahve falında koşup terlemek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında koşu yarışında birinci olmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir