AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşu bandında koşmak

Kahve falında koşu bandında koşmak

Kahve falında koşu bandında koşmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendisini eve kapatacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşu bandında koşmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Kahve falında koşu bandında koşmak uğranılan zararların telafi edileceğine, yüksek tahsil yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç bandı görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine inanılır.

Kahve falında bandırma görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı bant görmek daha fazla başarı kazanılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı tabir olunur.

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek şansın yüzüne güleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaset bandı görmek işlerinin gerileyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yara bandı almak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında bandı görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir