AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişinin ailesini görmek

Kahve falında aşık olduğun kişinin ailesini görmek

Kahve falında aşık olduğun kişinin ailesini görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, rahat yaşayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin ailesini gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin ailesini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, dara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görülen kişiye aşık olmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin babasını görmek çok iyi işler yapılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir