AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bolluk içine olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birine aşık olduğunu görmek işlerinden de geri kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli adama aşık olmak kötü gününü de paylaşacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evliyken başkasına aşık olmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken aşık olmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadına aşık olmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir