AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan gelin görmek

Kahve falında koşan gelin görmek

Kahve falında koşan gelin görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dini inançların güçleneceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında koşan gelin gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Kahve falında koşan gelin görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi koşarken görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında atı koşarken görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hızlı koşan at görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Kahve falında koşarak uzaklaşmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak birini aramak yardımın alınacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşan bir at görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşan görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir