AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı koşan at görmek

Kahve falında hızlı koşan at görmek

Kahve falında hızlı koşan at görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, daha sık bir araya geleceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında hızlı koşan at gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Kahve falında hızlı koşan at görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı koşan köpek görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı koşan birini görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında hızlı at görmek kucaklaşacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinin hızlı attığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın hızlı koştuğunu görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kalbinin çok hızlı attığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. açtığım gibi falım tabağa sıçradı birsürü damlacık.tam ortasında koşan at çıkmış.atın üstünde heybetli insan şekli var.elele tutuşmuş iki insan.bu insanlardan birinin kuyruğu çıkmış.laf çıkmış arkalarında.ölü balık resmi var bide.kapkara olmuş balık.büyük insan topluluğu var.hastane,okul kalabalağı sanki çok insan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir