AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan bir at görmek

Kahve falında koşan bir at görmek

Kahve falında koşan bir at görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, her şeyin sarpa saracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşan bir at gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında koşan bir at görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dört nala koşan at görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında koşan kırmızı at görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde koşan at görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında koşan iki at görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Kahve falında koşan at görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hızla koşan at görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında koşan beyaz atlar görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir