AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan görmek

Kahve falında koşan görmek

Kahve falında koşan görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında koşan gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında koşan kaplumbağa görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak uçtuğunu görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında anneyi koşarken görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında denizde koşan at görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak otobüse binmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına tabir olunur.

Kahve falında koşan hayvanlar görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koşan kırmızı at görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşan kadın görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir