AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan askerler görmek

Kahve falında koşan askerler görmek

Kahve falında koşan askerler görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, onlara çok bağlı olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşan askerler gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında koşan askerler görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşan asker görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında koşarak terlemek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında koşan bir at görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalettir.

Kahve falında koşarak otobüse binmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işarettir.

Kahve falında koşarak birini geçmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven koşarak inmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir