AnaSayfa / Genel / Kahve falında çınar ağacına tırmanmak

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarına ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük çınar ağacı görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Kahve falında çınar ağacının kesildiğini görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kısmetli kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında çınar ağacı görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında çınar ağacını kesmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek onu uyaracağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok büyük çınar ağacı görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çınar ağaç görmek hayatının zaferlerle dolacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir