AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca çıkmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçlara tırmanmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacına tırmanmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir ağaca tırmanmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak hayallerinin gerçekleşeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir