AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç tırmanmak

Kahve falında ağaç tırmanmak

Kahve falında ağaç tırmanmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, markasını duyuracağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret eder.

Kahve falında ağaç tırmanmak gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Kahve falında köpekten kaçıp ağaca tırmanmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak iş hayatında iniş yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaca tırmandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaca tırmanmak önemli atılımlar yapacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkudan ağaca tırmanmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçlara tırmanmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir