AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku içinde olmak

Kahve falında korku içinde olmak

Kahve falında korku içinde olmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işinde itibar edineceğine işarettir.

Kahve falında korku içinde olmak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak ipuçları yeni uyarlamaların nasıl işe yaradığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında korku içinde olmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korku filminin içinde olmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan ayet okumak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla korkutmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında korkup kaçtığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok korkup kaçmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir