AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayattan daha zevk alacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından korkutulmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından korkutulmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinler tarafından korkutulmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında ölü tarafından korkutulmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında birisi tarafından korkutulmak maddi olarak zorluk çekileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında eşi tarafından korkutulmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında cin tarafından korkutulmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir