AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla korkutmak

Kahve falında silahla korkutmak

Kahve falında silahla korkutmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, zahmetinin çoğalacağına, karanlıkların aydınlanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla korkutmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında silahla korkutulmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında silahla korkutmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını korkutmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi tarafından korkutulmak işlerinin günden güne bozulacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Kahve falında korkup anneye sarılmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babadan korkup kaçmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında korku tüneline girmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Kahve falında korkutulduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir