AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem korkusu yaşamak

Kahve falında deprem korkusu yaşamak

Kahve falında deprem korkusu yaşamak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korku yaşamak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüm korkusunu yaşamak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak dünya malına kavuşulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Kahve falında deprem yaşadığını görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem yaşamak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir