AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup kaçtığını görmek

Kahve falında korkup kaçtığını görmek

Kahve falında korkup kaçtığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, makam ve söz sahibi olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında korkup kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında birinden korkup kaçtığını görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan altına kaçırmak keyfinin olmayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Kahve falında korkup kaçtığını görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında korkudan sıçramak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkup ağlamak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm korkusunu yaşamak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korku filmi izlediğini görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir