AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartaldan korkmak

Kahve falında kartaldan korkmak

Kahve falında kartaldan korkmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, eskileri yâd edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kartaldan korkmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kartaldan korkmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gürültüden korkmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insandan korkmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtınadan korkmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayaletten korkmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kavgadan korkmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiden korkmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir