AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak yürümek

Kahve falında korkarak yürümek

Kahve falında korkarak yürümek verilen bir sözün yerine getirileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, önemli işler yapacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, sarsılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, sağlığının da yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalettir.

Kahve falında korkarak yürümek gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında korkarak yürümek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, moralinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kor ateşte yürümek bazı sorunlarla uğraşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında kor halinde kömür görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yaklaşan güzel günlere rivayet etmektedir.

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi açıdan zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak namaz kılmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir