AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak uyanmak

Kahve falında korkarak uyanmak

Kahve falında korkarak uyanmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işleri yoluna sokacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında korkarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında korkarak uyanmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinden korkarak kaçmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında kor köz görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kor ateşi görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, daima önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında ateş ve kor görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında korkmadan kaçmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında korkarak kaçmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında filden korktuğunu görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir