AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor köz görmek

Kahve falında kor köz görmek

Kahve falında kor köz görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kor köz gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kor köz görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yanan köz görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında közde et görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, gelirinin daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında közde pişirmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işarettir.

Kahve falında köz tutmak hayata küsecek duruma geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında közde biber görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, geri planda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında köz biber görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı közlenmiş biber görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir