AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor tutmak

Kahve falında kor tutmak

Kahve falında kor tutmak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kor tutmak gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilir veya iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında kor ateş tutmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında yanan kor görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında korkan birini görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalettir.

Kahve falında korktuğu için ağlamak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kor halde ateş görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında korkarak dua etmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, işinin de hep yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir