AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkan birini görmek

Kahve falında korkan birini görmek

Kahve falında korkan birini görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ona kol kanat gereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında korkan birini gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Kahve falında korktuğu için ağlamak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında korkmadan yüzmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, günah işleyeceğine yorulur.

Kahve falında korkarak kalkmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekten korktuğunu görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek adını işiyle duyuracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cinlerden korktuğunu görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden korkarak inmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir