AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör etmek

Kahve falında kör etmek

Kahve falında kör etmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kör etmek gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kör at görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör tavuk görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kör görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kör kişi görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı kör görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kör olmasını görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini kör görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir