AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü suda yüzmek

Kahve falında köpüklü suda yüzmek

Kahve falında köpüklü suda yüzmek kıdem atlayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpüklü suda yüzmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında köpük suda yüzmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında köpüklü suda yüzmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Kahve falında köpük denizde yüzmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde suda yüzmek borçları varsa ödeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir