AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, amaçlarına nail olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet eder.

Kahve falında köpüklü havuz görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında köpüklü havuza girmek istenmeyen olayların yaşanacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köpük suda yüzmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpüklü suda yüzmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında köpük denizde yüzmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplıca havuzunda yüzmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir