AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olan birini görmek

Kahve falında aşık olan birini görmek

Kahve falında aşık olan birini görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olan birini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabaya aşık olmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olan birini görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendine aşık erkek görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşına aşık olmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine aşık olmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir