AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine aşık erkek görmek

Kahve falında kendine aşık erkek görmek

Kahve falında kendine aşık erkek görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kendine aşık erkek gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun erkekle konuşmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğu erkeği görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bi erkeğe aşık olmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin sana aşık olduğunu görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın erkeğe aşık olmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe aşık olmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, onunla yeniden kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir