AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek

Kahve falında aşık olduğun kişiyi görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi öpmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle gezmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle kavga etmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Kahve falında size aşık olan kişiyi görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğu kişiyi öpmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle konuşmak geçim derdine düşeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir