AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya aşık olmak

Kahve falında akrabaya aşık olmak

Kahve falında akrabaya aşık olmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kime gideceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, amacına nail olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında akrabaya aşık olmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında akrabaya aşık olmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasına aşık olmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eskiden aşık olduğun kişiyi görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Kahve falında gördüğün kıza aşık olmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kıza sarılmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bize aşık olduğunu görmek arkasından iyi konuşulacağına, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin başkasına aşık olduğunu görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi evli görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir