AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden sallanmak

Kahve falında köprüden sallanmak

Kahve falında köprüden sallanmak sıkıntı yükleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kötü günleri geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden sallanmak gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında köprüden sallanmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sallanan köprü görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında köprünün sallandığını görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sallanan küpe görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacında sallanmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yükseklerde sallanmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir