AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün sallandığını görmek

Kahve falında köprünün sallandığını görmek

Kahve falında köprünün sallandığını görmek hastalıklara şifa bulunacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün sallandığını gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Kahve falında köprüden sallanmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında sallanan köprü görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında köprünün sallandığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumda sallanmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının salıncakta sallandığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında asansörde sallanmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sallama görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir