AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek

Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek

Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oturduğu evin sallandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evinin sallandığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında evin sallanmasını görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında depremde evinin sallandığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin sallandığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında evin sallandığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, asık yüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir