AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda durmak

Kahve falında balkonda durmak

Kahve falında balkonda durmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, verimliliğinin artacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine yorulur.

Kahve falında balkonda durmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Kahve falında balkonda durmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek balkonda durmak kara kara düşünür olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında durmak daima afiyette olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dengede durmak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden uzak durmak üzüleceğine ve hastalanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakta durmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında denizde ayakta durmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir