AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye kemik vermek

Kahve falında kediye kemik vermek

Kahve falında kediye kemik vermek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kediye kemik vermek gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kedi kemiği görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kediye kemik vermek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kemik tarak görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda kemik görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulur.

Kahve falında kemik toplamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kemik görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir