AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü yapmak

Kahve falında köprü yapmak

Kahve falında köprü yapmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında köprü yapmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında köprü yapmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işarettir.

Kahve falında demir köprü yapmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında denize köprü yapmak rızkının da çoğalacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında eski bir köprü görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin köprüden atladığını görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden bakmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Kahve falında küçük köprü görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir