AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş terlik görmek

Kahve falında kopmuş terlik görmek

Kahve falında kopmuş terlik görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çirkin sözler işitileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kopmuş terlik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında terlik vermek aniden evlilik kararı alacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terliğin birini kaybetmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu terlik görmek işlerinin ters gideceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmak arası terlik giymek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında terliğin çalındığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulur.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah terlik giymek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir