AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik vermek

Kahve falında terlik vermek

Kahve falında terlik vermek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik vermek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında siyah terlik almak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, büyük zorluklar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı terlik almak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çorapsız terlik giymek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik giyip çıkarmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya rivayet eder.

Kahve falında terlik yakmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize inanılır.

Kahve falında turuncu terlik görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında terlikleri kaybetmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir