AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacına tırmanmak

Kahve falında incir ağacına tırmanmak

Kahve falında incir ağacına tırmanmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında incir ağacına tırmanmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çınar ağacına tırmanmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaca tırmandığını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, şifa edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca tırmanmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek ağaca tırmanmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında ağaç tırmanmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir