AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerle yürümek

Kahve falında köpeklerle yürümek

Kahve falında köpeklerle yürümek umutlarının yarım kalmayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle yürümek gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında köpekle yürümek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, zor günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerle yürümek kazancın artmasına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek gibi yürümek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yol yürümek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çorapla çamurda yürümek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yürümek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir