AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle yürümek

Kahve falında köpekle yürümek

Kahve falında köpekle yürümek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, pişman olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle yürümek gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Kahve falında köpek gibi yürümek hayırlı işlerde yer alacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpekle yürümek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle yürümek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında yürüdüğünü görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında rüzgarlı havada yürümek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalet eder.

Kahve falında balçık çamurda yürümek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında terlikle karda yürümek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı üstünde yürümek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir