AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfaltta yürümek

Kahve falında asfaltta yürümek

Kahve falında asfaltta yürümek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kötü günler yaşanacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında asfaltta yürümek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında asfaltta yürümek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında asfalt yolda yürümek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine inanılır.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asfalt döküldüğünü görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında asfalt yolda koşmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında geniş asfalt yol görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında asfaltlı yol görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir