AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfaltlı yol görmek

Kahve falında asfaltlı yol görmek

Kahve falında asfaltlı yol görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfaltlı yol gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Kahve falında yeni asfalt yol görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında yeni yapılmış asfalt yol görmek hayallerine kavuşacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında asfalt yol görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında asfaltlı yol görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş asfalt yol görmek dertlerin dermanının bulunacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yola asfalt dökmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında asfalt yol yapmak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir