AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfalt kazmak

Kahve falında asfalt kazmak

Kahve falında asfalt kazmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eşlerinin kapanacağına, güzel günler görüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında asfalt kazmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında asfalt kazmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asfaltta kaymak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına yorulur.

Kahve falında asfalt süpürmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, saadete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında asfalt yolda koşmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında siyah asfalt görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında asfalt görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında asfalt döküldüğünü görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir