AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfalt süpürmek

Kahve falında asfalt süpürmek

Kahve falında asfalt süpürmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asfalt süpürmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında asfalt süpürmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, husumetlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş asfalt görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında asfalt kazmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Kahve falında ziftli asfalt görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında asfaltta oturmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asfaltta yürümek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni asfalt yol görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asfaltta kaymak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir