AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfaltta kaymak

Kahve falında asfaltta kaymak

Kahve falında asfaltta kaymak üzgün ve hasta olacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfaltta kaymak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında asfaltta kaymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında erimiş asfalt görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asfaltlı yol görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah asfalt görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Kahve falında asfalt kazmak geçim sıkıntısının biteceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında asfalt görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında yeni asfalt yol görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış asfalt yol görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir