AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşçı şapkası görmek

Kahve falında aşçı şapkası görmek

Kahve falında aşçı şapkası görmek bolluk içinde yaşayacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, çok büyük borçlar alacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında aşçı şapkası gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında aşçı şapkası görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında aşçı olmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşçılık yapmak yarar getireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşçı kıyafeti giymek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında aşçı görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kendini aşçı görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında renkli şapka takmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski şapka görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, acı veren kazalara inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir