AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşçılık yapmak

Kahve falında aşçılık yapmak

Kahve falında aşçılık yapmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Kahve falında aşçılık yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Kahve falında aşçılık yapmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Kahve falında aşçı şapkası görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşçı görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında aşçı kıyafeti giymek şansın kapanacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalettir.

Kahve falında kendini aşçı görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşçı olmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle temizlik yapmak yüzüne kan geleceğine, sağlığının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek resmi yapmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir