AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşçı olmak

Kahve falında aşçı olmak

Kahve falında aşçı olmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, karasızlık yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında aşçı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında aşçı şapkası görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşçılık yapmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında aşçı olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işarettir.

Kahve falında kendini aşçı görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında aşçı kıyafeti giymek yaptığı işlerin de içine sineceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Kahve falında aşçı görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir